Yakaket Çam Gölüne Okul Gezisi Düzenledik.

9/E Sınıf öğrencisi Kerim Batur KARA Türkiye 3. oldu.

AİLEDE İLETİŞİM VE BAŞARI

Ock

Okulumuz rehberlik servisinin girişi ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi  Tıp Fakültesi, Makine Mühendisliği, Elektrikve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinin tanıtımları ilgili bölümlerin akademisyenleri tarafından yapıldı. Öğrencilerimizin ilgi ile takip ettiği etkinliğimiz oldukça faydalı ve verimli geçmiştir. Tanıtımda emeği geçen Hocalarımıza ve Rehber Öğretmenimiz Şinasi YÜCE'ye çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Abdullah Nuri DİCLE tarafından okulumuz öğretmenlerine, tele konferans yöntemi ile  "Eğitim Koçluğu" semineri verildi. Konu ile ilgili aklımızda yer alan sorulara da cevap bulabildiğimiz seminerimiz oldukça verimli geçmiştir. Okulumuz için değerli vaktini ayıran Sayın, Dr. Abdullah Nuri DİCLE hocamıza katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Seminerin düzenlenmesi için girişimde bulunan Okul Rehber Öğretmenimiz Şinasi YÜCE hocamıza da ayrıca teşekkür ederiz.