Mrt

2015 YILI ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİSİNE OKULUMUZDAN 6 PROJE DAVET EDİLDİ. TÜBİTAÖĞRETMENLERİMİZ TURGAY TUNCER, UĞUR ŞAHİN BEYİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BARILAR DİLERİZ.

Mrt

Bu yıl ilki düzenlenen Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması´na Türkiye´nin dört bir yanından toplam 401 proje katıldı.Okulumuz 401 Projeden İlk 10 proje arasına girdi.Proje Biyoloji Öğretmenimiz Turgay TUNCER danışmanlığında öğrencilerimiz Beyza ÇETİN ve İzel TOP tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma haftası etkinlikleri kapsamında 03.03.2015 tarihinde Sivil Savunma Kulübü Öğretmenlerimiz başkanlığında deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

MATEMATİK ÖĞRETMENLERİMİZ  UĞUR ŞAHİN, AHMET KAHRAMAN VE BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ TURGAY TUNCER BEYE TÜBİTAK PROJE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ VERİLMİŞTİR. OKUL MÜDÜRÜMÜZ AHMET ÖZDEMİR TARAFINDAN TÖRENLE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZE BELGELERİ VERİLMİŞTİR. ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ara

2014-15 ÖĞRETİM YILI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA GELENKSEL BERKE BOSTANCI BASKETBOL TURNUVASI DÜZENLENMİŞTİR. TURNUVADA BİRİNCİ OLAN ÇAPUL UNİTED RİSİNG TAKIM OYUNCULARI HARUN GÜLTEKİN-BATUHAN SEKİLİ-KAAN DUTKUNER-RECEP BİLGİÇ- BURAK GÖHDEMİR İ TEBRİK EDİYOR, ÖĞRENİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI SONUCU ARAMIZDAN AYRILAN ÖĞRENCİMİZ BERKE BOSTANCIYA ALLAHTAN RAHMET DİLERİZ.

Ara

KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ, LİSELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA 2014-15 ÖĞRETİM YILINDA  İLÇE 2. OLARAK. İL FİNALLERİNE KATILMAYA HAK KAZANMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLAR, FİNALLERDE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ara

12 ARALIK 2014 CUMA GÜNÜ  15.00 - 18.00 SAATLERİ ARASINDA  VELİ TOPLANTISI  YAPILACAKTIR.

VELİLERİMİZ ÖNCE ÖĞRENCİLERİNİN SINIFINDA SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN BİLGİLENDİRİLECEK SONRA GÖRÜŞMEK İSTEDİKLERİ ÖĞRETMENİN SINIFINDA ÖĞRETMENLE GÖRÜŞECEKLERDİR.

Kas

MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ ÖZLEM EMİNE TÜRKEL İN İDİL DEFNE ADINDA BİR BEBEĞİ OLMUŞTUR.

FEN LİSESİ AİLESİ OLARAK ÖZLEM EMİNE - RECEP TÜRKEL ÇİFTİNİ TEBRİK EDER, İDİL DEFNE BEBEĞE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR DİLERİZ.

Kas

OKULUMUZUN 2013-2014 ÖĞRETİM YILINDA ÇEŞİTLİ ALANLARDA GÖSTERDİĞİ  BAŞARILI BAŞARILI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI SAMSUN VALİSİ SAYIN HÜSEYİN AKSOY TARAFINDAN İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARI BELGESİ VERİLMİŞTİR.

Ekm

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN KADRİ BEKTAŞ PROJE YARIŞMASINDA 2.LİK ÖDÜLÜ  ALAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLAMAK İÇİN OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞTİR.

Ekm

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPÜSÜNDE YAPILAN ULUSLAR ARASI KAVRAM PROJE YARIŞMASINDA OKULUMUZ 2.LİK ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR.

Eyl

24-27/9/ 2014 tarihleri arasında ODTÜ KKTC Kampüsünde yapılacak yarışmaya  Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Turgay TUNCER ve Öğrencilerimiz Şevval İlke GUNEYSU-Ezgi Nur BENEK hazırladıkları  “DEDEMDEN TORUNUMA PROJESİ” davet edilmiştir. Proje ekibimize başarılar dileriz. (Yarışmaya toplam 5 finalist proje davet edilmiştir.)

Eyl

Makine İhracatçıları Birliğinin aylık olarak yayınladıkları MOMENT EXPO dergisi 45.TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINDA Fizik dalında Teşvik ödülü kazanan MİMİK KONTROLLÜ PROTEZ KOL Projesini  yapan öğrencilerimizle röportaj yapmıştır. Röportaj derginin HAZİRAN 2014 73. Sayısında yayınlanmıştır.