Ağu

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPÜSÜNÜN YILIN YEŞİL BEYNİ PROJE YARIŞMASINDA, OKULUZ ÖĞRENCİLERİ HANDENUR AGAN-EZĞİ BİLGİLİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ TURGAY TUNÇER BEYİN PROJELERİ 5 FİNALİST PROJE ARASINA GİREREK, FİNALE KALMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİNİ TEBRİK EDER, YARIŞMADA BAŞARILAR DİLERİZ.

Haz

ÖĞRENCİLER 19 - 25 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAZ KURS BAŞVURULARINI YAPACAKTIR. BAŞVURULAR E KURS MODÜLÜNDEN ÖĞRENCİ E OKUL GİRİŞİ İLE YAPILACAKTIR. VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

May

11-15 MAYIS 2017 TARİHLERİ ARASINDA 1 İDARECİ 6 ÖĞRETMEN VE 130 ÖĞRENCİMİZİN KATILDIĞI İZMİR-KUŞADASI-PAMUKKALE GEZİSİ YAPILMIŞTIR.

May

18-21 MAYIS 2017 TARİHİNDE İSTANBULDA YAPILACAK ALİYA İZZET BEGOVİÇ ÇEKMEKÖY BİLİM OLİMPİYATINA ÖĞRENCİLERİMİZ  HANDENUR AGAN - EZGİ BİLGİLİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİ TURGAY TUNCER BEY´ İN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI PROJE FİNALİST OLARAK KATILMAYA HAK KAZANMIŞTİR.

May

10-11 MAYIS 2017 GÜNLERİNDE OKUL TANITIM STANDI AÇILMIŞTIR. STANDIMIZI İLKADIM İLÇE KAYMAKAMI SAYIN TURAN ATLAMZ BEY ZİYARET ETMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

ÖĞRENCİMİZ DİLARA AKBAŞ 14 MAYIS PAZAR GÜNÜ KOCAELİ´NDE YAPILAN UMUT VAAD EDEN DEHA PROJE YARIŞMASINDA YILIN PROJESİ ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENİ TURGAY TUNÇER BEYİ TEBRİK EDERİZ.

May

10/D SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN DİLARA AKBAŞ VE CEMRE MELİS KİBAR´ IN  HAZIRLAMIŞ  OLDUKLARI PROJE "UMUT VAAD EDEN DEHA"  PROJE YARIŞMASINDA FİNALE KALMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİ TURGAY TUNÇER BEYİ TEBRİK EDER, 14 MAYIS TARİHİNDE  KOCAELİ´NDE YAPILACAK  FİNALDE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZ YGS 2017 DE TÜRKİYE DERECESİ YAPMIŞ  VE  TÜRKİYE 66. VE 69. OLMUŞTUR.

AYRICA İLK 1000 DE 23 DERECE YAPMIŞLARDIR.

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, LYS DE BAŞARILAR DİLERİZ.

Nis

ATAKUM İLÇE KAYMAKAM V. SAYIN TURAN ATLAMAZ, ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR V. SAYIN TURAN COŞKUN VE ŞÜBE MÜDÜRÜ SAYIN  NİHAT ACAR  03/04/2017 TARİHİNDE  OKULUMUZU ZİYARET EDİP, OKULUMUZ HAKKINDA İDARECİLERİMİZDEN BİLGİ ALMIŞLAR VE  OLUMLU İZLENİMLERLE OKULUMUZDAN AYRILMIŞLARDIR. KENDİLERİNE ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

48. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASINDA YAPILAN TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINDA HANDENUR AGAN VE EZGİ BİLGİLİ NİN "AÇIK SU HAVZALARINDA BAL MUMU ÖRTÜSÜ KULLANARAK SU KAYBININ AZALMASI" COGRAFYA  PROJEMİZ BÖLGE 1. OLMUŞ VE 5-12 MAYIS 2017 TARİHLERİ ARASINDA ANKARADA YAPILACAK TÜRKİYE FİNALİNE KATILMAYA HAK KAZANMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZ  HANDENUR AGAN _ EZGİ BİLGİLİ Yİ VE ÖĞRETMENİ TURGAY TUNCER BEYİ TEBRİK EDER, ANKARADAKİ FİNALDE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Mrt

OKULUMUZU YAPTIRAN HAYIR SEVER İŞ ADAMI GARİP YILDIRIM  VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ 29 MART 2017 (BUGÜN) ÇARŞAMBA GÜNÜ İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP BÜYÜK CAMİİ DEN KALDIRILACAKTIR.                                                                       SAMSUN GARİP ZEYCAN YILDIRIM  FEN LİSESİ OLARAK AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

Mrt

2017 YILI ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİSİNE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ HANDENUR AGAN VE EZGİ BİLGİLİ´NİN BİRLİKTE HAZIRLADIĞI  PROJE DAVET EDİLMİŞTİR. ÖĞRETMENLERİ  TURGAY TUNCER BEYİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ AYNUR EKİM  VE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 10 KASIM ANMA PROĞRAMI YAPMIŞLARDIR. ÖĞRETMENİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDER, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

İLİMİZDE 07-08 KASIM 2016 TARİHİNDE   ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ YAPILMIŞTIR.  OKULUMUZ 11. VE 12 SINIF ÖĞRENCİLERİ BU TANITIM GÜNLERİNE  KATILMIŞTIR.