Eyl

İLK 100 DE 3 ÖĞRENCİMİZ VE 10 DERECE,

İLK 1.000 DE 15 ÖĞRENCİMİZ VE 30 DERECE

İLK 10.000 DE 51 ÖĞRENCİMİZ VE  106 DERECE

ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDER. EMEĞİ GEÇEN BAŞTA ÖĞRETMENLERİMİZE VE   AİLELERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

TEKİN KARABULUT

OKUL MÜDÜRÜ

yaz kursu

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLİMİZDE YAPILAN LİSELER ARASI  MATEMATİK OLİMPİYATLARIDA İKİNCİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ  TEBRİK EDERİZ.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI DON(DUR)DURUCU PROJESİ, 27 NİSAN 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN  MİLLİ EĞİTİM VAKFI PROF. DR. AZİZ SANCAR FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARİŞMASI 2018 E FİNALİST PROJE OLARAK DAVET EDİLMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİNİ TEBRİK EDER, BAŞARILAR DİLERİZ.

Nis

09/04/2018 TARİHİNDE YAPILAN ATAKUM İLÇESİ LİSELER ARASI SOLO SES MİZİĞİ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ 2. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ, ÖĞRETMENİNİ VE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

"Milli Eğitimi Bakanlığı tarafından tüm resmi ve özel okullardaki öğretmenler ile lise öğrencilerine yönelik iki kategoride, "Öğretmen" ortak konulu EBA-Resim 2. Resim Yarışması, EBA-Kadraj 4. Fotoğraf Yarışması ve EBA-Film 4. Kısa Film Yarışması ile bağlı tüm resmi ve özel okullardaki öğretmenlere yönelik "Mili, Manevi, Kültürel ve Evrensel Değerler" konulu EBA-Senaryo 1.Kısa Film Senaryosu Yarışması düzenlenmiştir."

Yarışma haberi ilçemiz internet sitesinde yayınlanmıştır (http://atakum.meb.gov.tr/www/eba-yarismalari/icerik/1171)

Şbt

ÖĞRENCİMİZ MUSTAFA EMİR ÇOLAK  25. TÜBİTAK BİLİM OLİMPİYATLARINDA BİLGİSAYAR DALINDA GÜMÜŞ MADALYA KAZANMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

Samsun İçin Okuma Vakti Başlıyor!

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma il Töreni , okulumuz öğrencileri tarafından Atatürk Kültür Merkezinde  düzenlenmiştir. Program bütün katılımcılar tarafından  beğenilmiştir. Program hazırlanmasında emeği geçen  öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM MATEMATİK,KİMYA, EDEBİYAT VE COGRAFYA DERSLERİNDEN ORTAK SINAV YAPILACAKTIR.

Ekm

ÖĞRENCİMİZ BENGİSU YILMAZ  MISIR DA DÜZENLENEN DÜNYA YILDIZLAR  TEKVANDO ŞAMPİYONASINDA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞ VE  BRONZ MADALYA ALMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ekm

OKULUMUZ BAĞIŞCISI HAYIR SEVER İŞ ADAMI RAHMETLİ GARİP YILIDIRIM´IN OĞLU  MEHMET  YILDIRIM  VEFAT ETMİŞTİR. SAMSUN GARİP ZEYCAN YILDIRIM  FEN LİSESİ OLARAK AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

Eyl

2017/2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILINDA OKULUMAZA KAYIT YAPTIRAN9. ÖĞRENCİLERİMİZE  13-15 EYLÜL 2017 TARİHLERİ ARASINDA  9.00-12.00 SAATLERİ ARASINDA  ORTA ÖĞRETİME UYUM PROGRAMI UYGULANACAKTIR.VELİLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ.

Ağu

2017 LYS YERLEŞTİRMEDE, 34 TIP FAK. 24 MÜHENDİSLİK FAK. 4 DİŞ HEKİMLİĞİ FAK. 1 VETERİNER HEKİMLİĞİ FAK. 2 HUKUK FAK. 1 HEMŞİRELİK OLMAK ÜZERE 66 ÖĞRENCİMİZ YERLEŞMİŞTİR.ÖĞRENCİLERİMİZE VE  BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE, VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER, ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.