Samsun Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi

Telefon : ( SANTRAL ) 0362 459 00 88
WEB https://samsunfenlisesi.meb.k12.tr
Adres : BEYPINAR MAH. 1386 CAD. NO 40/A ATAKUM / SAMSUN
VİZYON : Bilimsel yöntemleri kullanarak çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren Ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli bilim insanı yetiştirmede İlk basamağı oluşturmaktır.
MİSYON : Aklın ve bilimin ışığında, bilgi ve zekâyı kullanabilen Özgüveni yüksek erdemli bireyler yetiştirmek
BAŞARILAR :

Isınma : DOGAL GAZ
Servis : OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ANLAŞTIĞI SERVİSLERLE TAŞIMA YAPILMAKTADIR.
Ulaşım : Okulumuza ulaşım 23/17.HAT otobüsleri ile yapılmaktadır. Her yarım saatte bir hareket eden otobüsler Opera Durağı - Cumhuriyet Meydanı - Subaşı - Bağdat Caddesi - İstiklal Caddesi - 19 Mayıs Bulvarı - Barış Bulvarı - Kıranköy Mezarlık - Bölge Hastanesi - Sebze Hali - Yeni Otogar - Ankara Yolu - Derecik - Yeni açılan Barış Caddesi- Alparaslan Bulvarı- Türk-İş Eğitim Merkezi -Lozan Caddesi - Çobanlı Sapağı-Atatürk Bulvarı-Fakülte güzergahında ilerlemektedir.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ SAMSUN İLİ, ATAKUM İLÇESİ, BEYPINAR MAHALLESİ 1386. CADDE NO:40/A ADRESİNDE BULUNMAKTADIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : SAMSUN MERKEZE UZAKLIK 8 KM ATAKUM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 5 KM
Kontenjan Bilgileri : 9.SINIF KONTENJANIMIZ 120 ÖĞRENCİDİR.
Sportif Etkinlikler : FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler : BİLİM OLİMPİYATLARI, TUBİTAK PROJELERİ, TEKNOFEST YARIŞMALARI, MEB ROBOT YARIŞMALARI
Proje Çalışmaları : TUBİTAK PROJELERİ,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : OKULUMUZDA 2 ERASMUS PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.