Sadece Akademik Alanda Değil!

Okulumuz 11. Sınıf öğrencilerinden Aslı ÖZMAN ve Bengüsu YILMAZ İlçe Kaymakamımız tarafından ödüllendirildi.

04.10.2019 414

Okulumuz öğrencilerinden Bengüsu YILMAZ Teakwondo  dalında uluslararası bir yarışmada Dünya ikincisi olarak, Aslı ÖZMAN ise balede uluslararası bir yarışmada Dünya ikincisi olarak göğsümüzü kabarttılar. İlçe Kaymakamımız Namık Kemal NAZLI hem okulumuz öğrencilerine hem de ilçemizin diğer okullarından uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti. Kaymakamımız  "Spor ciddi manada okuyan öğrenciler için eğitime katkı sağlayan bir araç. Çocukların başarısından da bunu görüyoruz. Özellikle Fen Lisesindeki çocuklarımız gayet zeki, bu manada dimağları açık. Bu açık olan dimağlarını da zaten spora teşvik ederek bir kat daha artırıyorlar. Samsun'dan Atakum'dan özellikle bu öğrencilerin çıkması bizi ayriyeten gururlandırıyor. Biz başarıyı getirecek her türlü faaliyete hizmete destek olmaya zaten kamuoyunda, çocuklarımız önünde söz verdik, yapıyoruz her zaman yapacağız. Bu bizim hem Samsun olarak hem de ülke olarak gururumuz, yapmamız gereken bir hadise. Ben çocukları yine tekrardan tebrik ediyorum. Umarım Türkiye'ye çok farklı bir sevinç ve gurur yaşatırlar olimpiyat şampiyonu, dünya şampiyonu olurlar. Bir kısmı zaten dünya şampiyonuydu. Daha üst noktalarda ülkemizi temsil ederler, milletimizi sevindirirler" şeklinde konuştu.

Okulumuzu her alanda temsil eden öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

04-10-201904-10-201904-10-2019